Dag 7. Echternacherbrück – Køln – Essen-Werden

Dagen startet som vanlig helt rolig. Kaffe og lesing av aviser. Vi har trådløst internett i bilen, og det liker vi. En god dusj og en enda bedre frokost, og vi var i gang.
Vi visste ikke hvor vi havnet, bortsett fra at vi skulle via Køln. Bra veier hele tiden, men ikke noen kjempeveier. Årsaken viste seg siden
I Køln bestemte vi oss for å kjøre til Essen og sjekke inn på en Knaus campingplass der. Bestemmelsesstedet ble plottet inn på Hymerns gps og vi satte i gang.
Jeg synes det var litt rart av vi bare kjørte småveier og gjennom småbyer, men koselig var det, og dårlig tid hadde vi ikke.
Det gikk bra helt til vi kom til en vei som opplyste at det var en blindvei. Vi tok sjansen og kjørte videre, men så var veien 100% stengt, og vi måtte snu. «Ombergening» sa den hyggelige mannen inni gps-boksen, og vi fulgte instruksjonene. Resultatet ble at vi kjørte noen omveier for så å havne på samme stedet en gang til. Blindvei. Dette skjedde 3 ganger! Da ga vi opp og startet damestemmen i Google-maps.
Hun var totalt uenig i «kollegaen» i Hymer, og viste oss en helt annen veitrase
Det morsomme var at de i nesten 7 mil var totalt uenige, de ga hele tiden forskjellige instruksjoner, og de mintes mer om et gammelt ektepar:-)
Det var først etter at vi bare hadde igjen 5 km av turen at de ble forlikte. Det var nesten som at de ble enige om å ikke være uvenner før de sovnet 🙂

Vi forsto ikke hvorfor de hadde vært uenige, men vi fant årsaken.
Jeg hadde vært inne og tuklet med Hymers gps og krysset av for at den IKKE skulle kjøre motorveier. Damen i Google-maps var mer opptatt av at vi skulle fram i dag, ikke i morgen 🙂

Vel, vi sjekket inn på Knaus-campingen i Essen etter å ha ventet en halvtimes tid på at manager fant det greit å ta i mot gjester.

Helt grei plass, og selv om vi måtte stå på en asfaltert plass pga bløte gressplasser, så er det greit. 34 Euro for plassen er ikke billig. Posisjon 51° 22′ 56,913» N, 6° 59′ 42,052» O

I morgen blir det nordover

 

Share This:

Legg igjen en kommentar