Dag 5. Koblenz – Graach

Natten til onsdag ble både regnfull og «bråkete»

Plutselig ulte alarmen i bilen (NX 5), og vi forsto ikke hvorfor. Den ble selvfølgelig slått av. Gassen var stengt og alt virket normalt, så vi la oss til å sove igjen
På morgenen svingte en politibil inn på plassen og kjørte bort til nabobilen. Der ble de stående og skrive og prate med eierne ganske lenge.
Etter at de hadde reist og vi holdt på med å pakke sammen, så så jeg at det hadde vært noen og fiklet med dørlåsen på vår bil.
Da forsto vi hvorfor alarmen hadde gått om natten!!
Vi hadde montert en trådløs modul og 2 stk trådløse bevegelsesdetektorer til NX 5. Disse detektorene dekker begge sider av bilen, og de utløses ved bevegelse etter 20 sekunder. En god investering viste deg seg!!

Ellers er det ikke så mye spennende å skrive om på den meget korte turen i dag. Å kjøre fra Koblenz og ned gjennom Moseldalen er alltid flott, men det er forholdsvis mye brune dalsider på denne årstiden. Det er mye penere når vinrankene er grønne og frodige. Etter å ha handlet litt på Lidl i Bernkastel så begynte vi å se etter en plass for natten. Den som lå nærmest byen var stengt, så vi kjørte litt tilbake og  parkerte på Sun Park i Graach hvor vi bare skal ligge en natt.
En helt grei plass hvor det også er billig. 13 Euro med strøm. Vann og tømmemuligheter er det også. Men ta med kontanter. Her tar de ikke kort.
Hvor vi kjører på torsdag vet vi ennå ikke. Det eneste vi med sikkerhet vet er at båten fra Hirtshals går kl 22 søndag kveld 🙂

En liten video turen. Her kjører vi gjennom Cochem


God plass 🙂


Her syklet vi i 2016.

Share This:

Legg igjen en kommentar