Moseldalen 2018

I år skal vi ikke på hytta i påsken, men derimot på tur med bobilen, en Hymer 578 Exis-i Experience,  som vi kjøpte i juni 2017 hos Høisveen Caravan i Brumunddal,
men som vi ikke fikk brukt så mye som vi ønsket sommeren 2017.
Vi er glade vi kjøpte bilen hos Høisveen Caravan. Makan til trivelige, serviceinnstilte og hjelpsomme folk er det sjelden man møter!

Vi reiser en tur til Moseldalen i påsken, en «dal» vi er blitt veldig glad i, og som vi har besøkt mange ganger. Vi tar Superspeed fra Larvik lørdag 24/3.
Fra Hirtshals til Koblenz, er det ca 100 mil, og vi tar en overnatting i Schleswig rett nedenfor Flensburg, hvis det er plass. Hvis vi da ikke overnatter på Citti Park i Flensburg hvor det er stellplasser.
Vi har bestilt tre netter på KNAUS Campingpark i Koblenz for å se litt på byen og forhåpentligvis kunne sykle litt. Vi fikk plass helt ned til elven. Moseldalen er et eldorado for syklister, og vi var der senest i 2016 for å sykle. Den  gangen hadde vi ikke bobil og vi bodde i den koselige «dobbeltbyen» Traben Trarbach. Nå står det 2 stk Haibike elsykler i garasjen på Hymern klar til å brukes.

Vi skal forsøke å skrive litt hver dag om opplevelsene, og første gang blir  24-25 mars

Guri og Lars Ove

Share This: