Dag 8. Essen-Werden – Waabs

Dagen startet med nydelig vær og forholdsvis varmt.
Denne dagen bestemte vi oss for å kjøre lenger en Hamburg før vi slo oss til ro

Sjåføren er ikke begeistret for A7 og A1, men skal man komme seg noenlunde fort fram, så er disse veiene ikke til å komme utenom
Det var ikke så veldig mye trafikk nordover, det så ut som det var mer sør-over. så det gikk bra. Vi så en ulykke i motsatt retning med dusinvis av blålys og kilometerlange køer.Veiarbeidene og innsnevringene lå som perler på en snor, og det er mange steder trangt. Høyre fil er trailer, buss og bobil-fila, mens venstre ofte ikke er mer en 2 meter bred, da er det best og tryggest å ligge i trailer-fila og holde tunga rett i munnen.

Vi måtte fylle diesel langs A1, og der kostet den 1,47 Euro pr liter. Her vi er nå koster den 1,15 Euro pr liter. Så det er penger å spare ved å kjøre av autobahn for å fylle
Vi stoppet en gang for å handle mat, og en gang for lunsj. Ved Bremen begynte det å regne, og det gikk over til sludd ved Hamburg, Litt lettere et lite stykke, men så begynte det å regne igjen, Drittvær og 2 grader.

Planen var å stoppe på en stellplatz i Eckernførde, men der var det fullt. Ikke så rart kanskje da den er veldig sentrumsnær.
Vi sjekket alternativer i nærheten, og bestemte oss for Ostsee-Campingplatz Gut Ludwigsburg. Det angret vi ikke på selv om vi ankom sent. Dette er en meget flott camping med enormt flotte sanitærforhold. Restaurant og butikk finnes også.
Det ble bare et bilde i dag, og det var av vår gode påskeaftenmiddag i bilen. 🙂

 

 

Share This:

Legg igjen en kommentar