Sommeren 2022

Siden det var to langturer på planen for 2022, så ville vi kun ta noen småturer på sommeren.

Det ble blant annet tur til Skara sommerland med barnebarn, turer til Venabygdsfjellet, Lenningen ved foten av Synnfjell og Totenåsen, og en 14 dagers tur til Gøta kanal og Mariestad. Vi har vært flere ganger ved Gøta kanal, vi liker å sykle langs kanalen. Denne gangen lå vi på bobilparkeringen i Lyrestad. Her er det populært, og dermed ofte fullt, så en må ofte stå og vente og se om det blir noe ledig. Første gangen vi prøvde fikk vi ikke plass, så da dro vi til Mariestad i stedet og var der et par-tre dager. Fint på havna der og. Så dro vi tilbake til Lyrestad, og da var vi heldige. Været var veldig fint, så vi ble der en uke.

Smøgen ble også besøkt på denne turen.

Share This:

Legg igjen en kommentar