Dag 3. Koblenz

Mandag ble en rolig dag.
Vi ligger på campingen og etter en god og lang frokost så ruslet vi inn til byen. Koblenz er jo ikke så stor, men det var mye mennesker ute og gikk. Gamlebyen er veldig trivelig med smale gater og spennende butikker og restauranter.

Vi forvillet oss inn på et stort kjøpesenter, men vi handlet ikke. Men rett oppi gata fant Guri en klesbutikk, og når vi gikk hadde hun en bærepose, og jeg hadde svettetokter:-)

Det var blitt lunsjtid, og vi fant en liten restaurant ved et torv. Der ble det to varmretter og to øl, og prisen var behagelig, kun 20 euro for alt.
Etterpå ruslet vi «hjem» til bilen, og på vei dit var vi innom og handlet litt nødvendig føde.
2 biffer, 2 flasker hvitvin, en flaske med litt sterkere saker til far, hårshampo og balsam, vann, juice pluss litt annet kom på 21 euro. Latterlig billig er vel ikke å overdrive:-)
Jeg traff selvfølgelig en annen nordmann med bobil på plassen, og vi hadde som vanlig en lang prat om bobiler. Hva som skjer utenfor vår sfære er ikke interessant 🙂

Resten av dagen satt vi i sola og koste oss, og etter å ha grillet så satte vi oss inn og så på TV. Det er ikke sommertemperaturer her ennå, så kveldene er kjølige

Fitbit-klokken viste av vi hadde gått 12,5 km og 16755 skritt. Så litt trim fikk vi også:-)

Her er det 2 små videoer:
Autobahn
Ankomst  Knaus Camping Koblenz


Campinghyttene på plassen kan minne om gjenbruk av øltønner:-)


Gamlebyen

Gamlebyen

Lunsjen tok vi her

Share This:

Legg igjen en kommentar