Hjem Om wangesteen.net / sponsorer

Søk TITTEL-/FORFATTER

English French German Italian Norwegian Portuguese Russian Spanish

Om nettstedet Skriv ut E-post
Skrevet av Administrator   
mandag 26. oktober 2009 21:41

På dette nettstedet vil jeg i hovedsak publisere vanskelig tilgjengelig slektsrelatert materiale.

Jeg har bestemt meg for å holde dette nettstedet reklamefritt så lenge det går. Det vil si så lenge jeg kan klare å drifte nettstedet økonomisk av egne midler, eller få midler utenfra.

Jeg bruker mange tusen kroner i året bare på leie av server på Webhuset A/S, kjøp av egnet programvare, slitasje på maskinvare og reiseutgifter til arkiver.

Så hvis noen føler at de frivillig ønsker å bli sponsor så vil jeg sette stor pris på det. Det vil i så fall være med på å bidra til at nettstedet fortsatt utvikles. Liste med eventuelle "sponsorer" vil jeg gjerne publisere, hvis ikke enkelte er i mot det.

Sponsorer får også tilgang til det lukkede området på nettstedet og der finnes det mye spennende materiale, og nytt blir stadig lagt til


Alt innhold på nettstedet vil bli bevart for framtiden i og med at jeg skriftelig har "testamentert" innholdet til NSF hvis noe skulle skje meg.

Mitt kontonummer er: 6580 18 12931 (Nordea)

IBAN-nummer for denne kontoen er: NO32 6580 18 12931. Bankens BIC-adresse er: NDEANOKK


Med vennlig hilsen

wangensteen.net´s SPONSORER: (Alle mine sponsorer får som en takk fra meg over 35 gamle slektshistoriske bøker pluss litt annet i PDF-format for nedlasting til egen maskin. Dette vil aldri bli publisert her)


(Bildet over er fra 11. etappe i Tour de France 2012 og er fra Col de la Madelaine)

Kontaktinfo:

Lars Ove Wangensteen, Sjusjøen, Norge - Tlf +47 40 09 69 30

 

Sist oppdatert tirsdag 17. juli 2012 05:19
 

Noen ord...

 
Jeg vi framover overføre det meste av materialet mitt til Norsk Slektshistorisk Forening
Der vi det bli liggende på den lukkede medlemssiden. Når det gjelder de som er nettstedets sponsorer, så vil det ikke bli noen forandring. Jeg vil også i framtiden skanne og publisere slektshistorisk materiale om enn ikke så mye som før
Lars Ove
 

Jeg anbefaler


dna.as


banner

wangensteen.net på:
facebook