1. juli starter vår neste tur. Larvik – Mataró – Desenzano del Garda – Dolomittene – Balatonsjøen?? – Sopot?? – Hjem

Da er fergebillett bestilt fra Larvik til Hirtshals for 1 (en) person. Skal jeg dra alene på tur? Nei da. Kabinsjefen og Co-piloten kommer etter med fly 6 dager senere.
Hun er i full jobb og Hirtshals – Barcelona er på ca 2300 km, og vi har bestemt at dette kun skal være en transportetappe da vi har kjørt deler av denne strektningen noen ganger før med personbil.

Jeg har foreløpig lagt opp følgende rute: Hirtshals – Flensburg – Wittlich – Dijon – Montpellier – Barcelona
Jeg kommer selvsagt til å tilpasse dette etter trafikkforhold, og hvor jeg overnatter hen på turen tar jeg mer eller mindre på sparket. Vi har kjøpt fullversjonen av Campercontact, så en campingplass eller stellplatz skal jeg finne på veien 🙂
Første store målet er Camping BarcelonaMATARÓ som er en liten by noen mil nord for Barcelona. Derfra går det shuttlebuss inn til byen, og det er nær både bussholdeplass og togstasjon hvis man vil inn til Barcelona. Jeg henter Guri på flyplassen kvelden den 6. juli, og vi blir værende der kanskje en ukes tid. Vi kommer nok til å dra inn til byen i hvertfall to dager da vi liker Barcelona veldig godt. Vi MÅ simpelthen på vår favoritt Tapasbar som er  Ziryab Fusion Tapas Bar

Så vet vi ikke hvor vi reiser, men sannsynligvis blir det inn i Italia for så å kjøre nordover via Ungarn og Polen. Vi har lyst til å dra til Balatonsjøen i Ungarn og et sted i nærheten Sopot i Polen. Været vil ha en avgjørende rolle her.
I nord-Italia har vi vært mange ganger, så vi er litt usikre på om vi heller skal bruke tiden på å utforske nye steder denne gangen. Mulig vi kjører via Dolomittene

Vi er begge glade i å sykle, så vi kommer også til å forsøke å finne steder hvor det er tilrettelagt for det

Det vi med sikkerhet vet er at vi ikke skal få problemer med å være borte i 4 uker 🙂

Er det noen som har lyst til å komme med forslag og ideer, så bruk kommentarfeltet 🙂

 

7 thoughts on “1. juli starter vår neste tur. Larvik – Mataró – Desenzano del Garda – Dolomittene – Balatonsjøen?? – Sopot?? – Hjem

 1. Astrid A 09/04/2018 at 15:12

  Da skrev jeg et langt innlegg som jeg ikke fikk postet, og det forsvant…….grrrrrr. Kortsagt var det om at jeg tror du gaper over for mye på bare fire uker. .Dere skal vel stoppe å se dere om også…🙄🙄

 2. Aage Pedersen 07/04/2018 at 11:47

  Ta en tur til Camping Park Sixten ikke langt ifra Toblach vert et besøk , veldig fine bygninger og lokaler og plass, en av Europas topcamping mener den lå på ca 1500 m høyde, fint utgangspunkt for turer i fjellet på bena eller sykkel.God tur høres ut som en fin tur skal følge med. 🚍🌞

  • wangelre 07/04/2018 at 15:28

   Tusen takk Aage 🙂

 3. Janniche 07/04/2018 at 09:23

  Blir spennende å følge dere på lang tur😎

  • wangelre 07/04/2018 at 10:53

   🙂

 4. Bjørg-K.Østebø 06/04/2018 at 22:07

  Da vil jeg foreslå Toblach i Dolomittene. Har feriert der flere somrer. Vi har vært på Olympia camping men er flere campinger i området. Flott sykkeltur tur/retur Toblac-Cortina( samme trasse som Tour de Ski fra Cortina til Toblach). Mange flotte sykkelturer/fotturer både på grus og asfalt. Legger ved link: https://no.bergfex.com/sommer/italien/touren/?text_location=&location=&type=10&q=&min_kondition=&max_kondition=&min_fahrtechnik=&max_fahrtechnik=&min_laenge=&max_laenge=&min_hm=&max_hm=&search=1.
  Vi tar i år turen via Polen( Wroclaw/Krakow), Ungarn (Budapest/Balatonsjøen) og Østerrike. Kjekt å lese om påskeferien deres – god ferie når den tid kommer.

  • wangelre 07/04/2018 at 10:56

   Tusen takk for tips. Vi har vært mye i nord-Italia, men da mest i Piemonte, Gardasjøen og Comosjøen. Har kjørt mange ganger «forbi» Dolomittene, men etter din beskrivelse så blir det nok en tur dit på turen 🙂

Legg igjen en kommentar