3. dag Überlingen – Friedrichshafen, ca. 31 km

Høydepunktene på denne strekningen er valfartskirken Birnau, pålehusmuseet i Uhldingen og den gamle borgen Meersburg.

Vi startet tidlig denne dagen også pga at været var meldt best på formiddagen. Etter en god frokost kastet vi oss i vei på syklene kl 09.00. Det var opphold på hele strekningen, men en kald vind, noe som gjorde at vi tok på litt ekstra tøy. Siden vi hadde en forholdsvis kort tur i dag, så tok vi det med ro, drakk kaffe og spiste deilige wienerbrød i Meersburg. Det var lett å finne ruten til Friedrichshafen, den gikk langs sjøen. Sykkelstiene er godt skiltet, men selve stiene er av noe ulik kvalitet, men stort sett fine. Det var mye å se på langs ruten, men de siste kilometrene gikk stien rett ved siden av hovedveien inn til Friedrichshafen, med veldig stor trafikk. Men vi kom trygt frem og fant lett frem til hotellet vi var booket inn på (City Krone, et fire-stjerners hotell midt i sentrum av Friedrichshafen).

Det viste seg at det var festival i byen (Seehasen festival) med musikk, fyrverkeri og alt annet som hører med.

Koffertene ankom litt senere enn oss, de sto på rommet da vi kom tilbake etter en god lunsj ved havna. Syklene ble låst inn i en sykkelgarasje, så her er alt tilrettelagt. Syklene har forøvrig fungert helt utmerket, noen småjusteringer må vi gjøre underveis, men ikke noen store og alvorlige. Vi er veldig fornøyde med syklene våre så langt, og vi synes fortsatt vi har en knallfin tur, selv om været ikke er det beste. Denne formen for ferie er helt ny for oss, men gir mersmak.

Noen småreparasjoner av syklene må til:

rep

Flere bilder fra dagens sykkeltur:

20160714_14392820160714_10424920160714_10312220160714_10122820160714_091547

Share This:

Legg igjen en kommentar