1. dag Konstanz – Radolfzell – Stein am Rhein, ca. 41 km

Sykkeltur langs den romanstiske Untersee, Hermann-Hesse-museet, middelalderske Stein.

Etter en natt med kraftig lyn- og tordenvær våknet vi til regnvær, akkurat som det var meldt. Så regntøyet måtte på med en gang, og vi angret ikke på innkjøp av regntrekk til hjelmen. Vi syklet i vei, endelig var vi i gang. Vi fant sykkelstien mot Radolfzell ganske med en gang. Men etter ca en mil skjønte vi at det var et skilt vi hadde oversett, noe som resulterte i ca en mil feil og lenger sykkeltur. Da lærte vi at vi måtte være obs på skiltene som skulle følges.

Første stopp var Radolfzell, hvor vi først drakk kaffe på en kina-restaurant i sentrum. Deretter fant vi en liten havnekafe hvor de serverte en særdeles god pizza. Dette smakte godt etter å ha syklet noen timer i delvis styrtregn. Men vi gjorde ikke så mye av regnet. Vi nøt turen. Når en er godt utstyrt og forberedt på slikt vær gjør det ikke så mye at været ikke viser seg fra sin beste side.

Siste etappe til Stein am Rhein gikk uten problemer og vi ankom hotellet, et lite gasthaus i Wangen nær Stein am Rhein. Et litt rart, men hjemmekoselig sted. Og vi var nå i Sveits. Syklene fikk vi parkert inne på hotellet, og koffertene sto og ventet på oss da vi kom. Noe internett-forbindelse fantes ikke der, så bloggen og annet en trenger nett til måtte hvile en dag. Dette var et søvnig lite sted, så etter en god middag gikk vi tidlig til sengs. Det ble en 50,2 km lang sykkeltur denne dagen. Vi var godt fornøyde med en vel gjennomført sykkeltur.

Noen bilder fra første sykkeldagen:

IMG_166220160712_12220720160712_16270920160712_15250220160712_150123

Share This:

Legg igjen en kommentar