Vår lille «roadtrip» i Europa 2016. Delvis på sykkel

haibikeVi skal som vanlig ut å reise i sommer, men i år skal vi for første gang ta med oss syklene.
Vi dro til Sykkel og Fritid på Hamar i fjor for å se på el-sykkel. Hadde ingen planer om å kjøpe akkurat da.
Rune i butikken mente derimot at el-sykkel måtte være midt i blinken for oss. (oss var en mann på 61 med et ødelagt kne som gjorde at en vanlig sykkel var uaktuelt, og en dame på 58 som ikke likte å sykle alene).

Rune klarte uten store problemer å overbevise oss, og det endte med at vi der og da kjøpte 2 stk Haibike, noe vi absolutt ikke har angret på.

Begge liker å være ute i naturen, men sykling har liksom ikke vært aktuelt da ingen av oss er tilhenger av  bratte bakker, og det er det mye av der vi har hatt lyst til å sykle, spesielt på fjellet og rundt i området hvor hytta ligger.
Nå kommer vi oss ut, og det er ikke «noe ork» lengre, det er bare moro 🙂

I fjor syklet vi mye i nærområdet og på fjellet hjemme, Klaraelvsleden og Gøta Kanal i Sverige, og i år blir det å sette syklene på stativet på bilen og reise nedover i Europa.

Ruten blir:
Bil til Oslo – Kiel – Petersburg – Konstanz – sykkeltur i 6 dager rundt Bodensee – Bil til Piemonte – Comosjøen – Moseldalen (med sykkelturer på alle stedene) – Kiel – Gøteborg – Hytta

Vi skal altså sykle i 6 dager rundt Bodensee  Vi starter i byen Konstanz hvor vi parkerer bilen og sykler fra hotell til hotell og hvor bagasjen blir levert av arrangør  hver ettermiddag. Vi skal ikke sykle sammen med noen andre, og turen er bestilt  HER. Etterpå skal sykle i vindistriktet Piemonte hvor vi skal bo på en vingård. Ved Comosjøen er vi litt usikker på hvor sykkelvennlig det er, men vi vet at i Moseldalen er det perfekt å sykle.

Vi gleder oss veldig, og vi skal forsøke å gi de som vil følge oss daglige rapporter via denne bloggen, og dere har anledning til å kommentere innleggene (vi må godkjenne før de blir publisert). Og husk: Det dere skriver på internettet vil alltid bli stående der!

Vi starter turen fredag 8 juli

G og LO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This:

Legg igjen en kommentar